Zorg op maat

U ontzorgen is onze taak

Sommigen onder u hebben nood aan speciale zorgen. Of het nu gaat om mobiliteitsproblemen, medische zorgen, wondzorg of dementie, het team van Boterlaarhof is veelzijdig en gespecialiseerd. Hierdoor kunnen we elke bewoner met de best mogelijke zorg omringen.

Onze visie op zorg

een persoonlijke aanpak

De belangrijkste troef bij een goede zorgverlening zijn mensenhanden,  daarom spenderen we veel aandacht aan de kwaliteit van ons personeel. Zo vinden we het belangrijk om ons team ruim te bestaffen. We hanteren ook steeds een hogere bezettingsgraad dan wat wettelijk gevraagd wordt en de voordelen daarvan kan u als bewoner meteen ervaren.

Wil je meer weten over onze visie?

Medische zorgen

Medische zorgen en wondzorg

Als u nood heeft aan medische zorgen of de verzorging van een blessure is verblijven in Boterhof een goede keuze. Ons zorgteam onder leiding van een hoofdverpleegkundige staat dag en nacht ter beschikking om u op elk moment bij te staan en dagelijks verzorging toe te dienen. Ook vaste doktersbezoeken horen tot de mogelijkheden, wenst u graag uw eigen dokter mee te brengen naar Boterlaarhof, geen probleem.

Kinesitherapie

Re-activatie en mobiliteitsproblemen

Wanneer u na een ongeval moet revalideren of gewoon wat minder goed te been bent is een goede ondersteuning belangrijk. Zowel bij reactivatie als het onderhouden van uw mobiliteit helpen onze kinesisten u graag verder. U kan hier volledig gratis dienst op doen. Natuurlijk heeft Boterlaarhof ook alle faciliteiten om het dagelijks leven voor u aangenamer te maken. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over rolstoelen, aangepaste kamers of aangepaste hoog-laag baden.

Dementie

Dementie

Bewoners met dementie worden bij ons met de beste zorgen omringd. Indien nodig kunnen ze terecht op een gespecialiseerde afdeling, waardoor de zorg optimaal afgestemd is op de noden van deze bewoners. De verpleeg- en zorgkundigen hebben ervaring met de problematiek, maar er wordt ook aan activiteiten op maat gedacht.

Wat mag je verwachten
van een verblijf in Boterlaarhof?

Afbeelding
icoon huisje
U komt thuis in een familiale sfeer en een zorgzame omgeving.
Afbeelding
icoon hart in hand
Gespecialiseerde zorg op maat voor o.a. dementie, wondzorg, mobiliteit en kinesitherapie.
Afbeelding
icoon picnictafel
Gevarieerd aanbod activiteiten voor bewoners én voor familie.
Afbeelding
icoon kookmuts
Eigen keuken en koks die werken met dagverse ingrediënten.