Faciliteiten

Alles om het u naar uw zin te maken

Onze residentie heeft alle voorzieningen om het u naar uw zin te maken. Zowel aan gezondheid, wellness en comfort wordt gedacht. Hieronder geven we een kort overzicht van alle faciliteiten die Boterlaarhof u te bieden heeft.

Boterlaarhof

Kinezaal met kinesitherapeuten

Boterlaarhof beschikt over een ruime en gezellige kinézaal die uitgerust is met moderne apparatuur. Samen met jou gaan onze kinesisten op zoek naar hoe ze je het beste kunnen begeleiden. Heb je last van stroeve gewrichten of andere fysieke klachten? Ons team gaat met je aan de slag.

Kapsalon

Kapsalon

Een kappersbezoek kan gewoon binnenshuis, wat het extra gemakkelijk maakt voor mensen die wat minder goed te been zijn. Wil je je eens graag extra laten verwennen, of kom je voor je wekelijkse coupe? Onze kapster staat met al haar vakkennis voor je klaar.

boterlaarhof-tuin

Tuin

Er is een tuin met terras waar onze bewoners en familie rustig kunnen ontspannen, een drankje nuttigen of gewoon van het zonnetje kunnen genieten. 

Boterlaarhof

Medische pedicure

Hebt u nood aan professionele pedicure, of geniet u gewoon graag van een momentje verzorging en rust? U kan in het schoonheidsalon ook terecht voor een medische pedicure.

Boterlaarhof

Parking en fietsenstalling

Voor wie met de auto op bezoek komt is er een ruime parking voorzien. Ook de sportieveling kan zijn fiets kwijt in de overdekte fietsenstalling aan Boterlaarhof.

Boterlaarhof

Domein Rivierenhof

Boterlaarhof is gelegen op wandelafstand van het Rivierenhof. Tijdens de zomer zijn onze bewoners en hun familie dan ook regelmatig terug te vinden in dit bekende groene stukje van Antwerpen.

Boterlaarhof

Wasserijservice

We bieden een wasserijservice aan zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over vuile kledij of beddengoed. Dit word opgehaald op uw kamer en weer proper en fris tot bij u gebracht.

Wat mag je verwachten
van een verblijf in Boterlaarhof?

Afbeelding
icoon huisje
U komt thuis in een familiale sfeer en een zorgzame omgeving.
Afbeelding
icoon hart in hand
Gespecialiseerde zorg op maat voor o.a. dementie, wondzorg, mobiliteit en kinesitherapie.
Afbeelding
icoon picnictafel
Gevarieerd aanbod activiteiten voor bewoners én voor familie.
Afbeelding
icoon kookmuts
Eigen keuken en koks die werken met dagverse ingrediënten.